اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، عباس پاپی زاده روز شنبه در آیین آغاز سرشماری عمومی کشاورزی در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه دزفول بیان کرد: سال گذشته از مجموع 19 میلیارد دلاری که برای یارانه صرف شد، 16 میلیارد دلار مربوط به یارانه کالاهای اساسی بود که از واردات انواع علوفه به عنوان مواد اولیه دامپروری تا واردات برخی اقلام مانند روغن و دیگر کالاها را شامل می شود.
به گزارش ایرنا، عباس پاپی زاده روز شنبه در آیین آغاز سرشماری عمومی کشاورزی در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه دزفول بیان کرد: سال گذشته از مجموع 19 میلیارد دلاری که برای یارانه صرف شد، 16 میلیارد دلار مربوط به یارانه کالاهای اساسی بود که از واردات انواع علوفه به عنوان مواد اولیه دامپروری تا واردات برخی اقلام مانند روغن و دیگر کالاها را شامل می شود.
وی افزود: برای تامین کالاهای اساسی باید یارانه با ارز ترجیحی 285 هزار ریالی پرداخت کنیم که به طور قطع رانت هایی در این حوزه وجود دارد ولی تلاش شده یارانه به دست تولیدکننده واقعی برسد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این موضوع باید مدیریت شود تا یارانه به دست تولیدکننده واقعی برسد و مردم از خدمات بیشتر بهره مند شوند و حقشان ضایع نشود.
پاپی زاده بر ضرورت کسب اطلاعات دقیق در حوزه کشاورزی تاکید و بیان کرد: به علت نداشتن آمار دقیق، 70 تا 80 درصد مدیریت بر اساس برآوردها انجام می شود ضمن اینکه به علت نداشتن آمار واقعی نتوانستیم علوفه یارانه ای را به دست دامدار واقعی برسانیم.
این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به مشکل سوخت ماشین آلات کشاورزی در استان خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: مشکل تامین سوخت تراکتور برای بهره برداران کشاورزی خوزستان چند ماه پیگیری شد که با اقدمات انجام شده اخیرا وضعیت بهبود یافته است.
وی افزود: طبق برآورد صورت گرفته، 30 تا 40 درصد تراکتورهای کشاورزی فعال نیستند ولی سهمیه گازوییل دریافت می کنند؛ این امر باعث شده چالش هایی ایجاد شود و سهمیه سوخت به تراکتورهای فعال نرسد و به یک بحران در کشور تبدیل شود.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی، مدیریت را یکی از شاخص های پیشرفت و توسعه هر کشوری دانست و گفت: برای مدیریت خوب باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم و برای برنامه ریزی درست باید اطلاعات دقیقی در دست ما باشد.
وی تاکید کرد: باید بدانیم شرایط موجود چگونه است زیرا پایه برنامه ریزی که قرار است محقق شود بر اساس آمار است.
نماینده مردم دزفول در مجلس گفت: چالش های زیادی در بخش های مختلف از جمله کشاورزی وجود دارد که مدیریت آن را با چالش همراه کرده است؛ برای تنظیم سطح کشت یک محصول اساسی باید بدانیم چه میزان محصول در داخل کشور تولید می شود، چه میزان صادرات و چه میزان واردات باید انجام شود.
پاپی زاده تصریح کرد: باید از یکسال قبل اطلاعات لازم کسب شود تا بتوانیم هنگام برداشت محصول و قبل از آن برنامه ریزی کنیم ولی در حال حاضر، نبود اطلاعات درست در صنعت و خدمات کشاورزی آزاردهنده تر است.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، نبود اطلاعات درست در صنعت و خدمات کشاورزی را آزاردهنده دانست و گفت: رفع چالش های کشاورزی نیازمند کسب اطلاعات دقیق در این حوزه است.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری سایر نهادها برای انجام سرشماری کشاورزی افزود: 16 دستگاه برای سرشماری نفوس و مسکن همکاری می کنند ولی سرشماری کشاورزی به روش سنتی انجام می شود امیدواریم از روش های مبتنی بر تکنولوژی جدید استفاده شود.
پاپی زاده اظهار امیدواری کرد با استفاده از هوش مصنوعی برای برون رفت از روش های هزینه بر استفاده و معضلاتی که با آنها مواجه هستیم کنترل شوند.
این نماینده مجلس گفت: اراضی کشاورزی بسیاری در کشور تغییر کاربری شدند که جهاد کشاورزی اطلاعات لازم را در خصوص آنها ندارد، امیدواریم بتوانیم اطلاعات دقیقی کسب کنیم تا با اطلاعات دقیق برنامه ریزی دقیق و مدیریت خوبی داشته باشیم.
به گزارش ایرنا طرح سرشماری عمومی کشاورزی از سال 1352 در کشور آغاز شد و زمان انجام آن هر 10 سال یکبار است که اکنون نیز در آستانه ششمین دوره آن قرار داریم.
این طرح از 12 آبان ماه تا 26 آذرماه به مدت 45 روز با همکاری تمام دستگاه ها از جمله استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها اجرا می شود.
در این طرح داده ها در حوزه های کشاورزی، دامداری، باغداری، پرورش ماهی و زنبورداری جمع آوری خواهد شد.
این سرشماری به تولید بهنگام داده ها برای برنامه ریزان و همچنین توسعه و آبادانی کشور کمک می کند.
{{name}}
{{content}}